START

PROJEKT

FRISYRER

PRIVATLIV

Intresserad av att jag fixar dig i håret? Klicka här!

Färdig för idag

Dagen har gått bra. Har ju haft mina 2 första kunder idag! Det har gått jätte bra. Båda 2 blev supernöjda. Båda 2 var dock killar. Får väl se ifall några tjejer kommer våga bli klippta av mig.

Jag har iaf hittat våran kameri idag så nu kan jag börja ta bilder. Dock hann jag inte hitta den innan jag klippte så har inga bilder på klippningarna. Men jag bifogar en bild på min salongsdel jag har här hemma och en del på produkterna jag har. Dock ska mer köpas in inom kort!



Mina produkter för tillfället, dock ska fler inhandlas inom kort!



Min salongsdel där hemma. Där jag klipper för tillfället. Kommer säkert komma upp fler bilder på det inom kort!






Städat idag, klippa i morgon!

Mina föräldrar har varit här idag och hjälpt till att få ordning i lägenheten. Vi har tillverkat lite garderobsfack och städa lite. Det blev jätte bra!

I morgon blir det lite mer av det Roliga! Har fått kunder i morgon som ska klippa sig, så allt startar i morgon! Hoppas jag får fler som bokar tid snart! :D




Ut i snön!

Kom nyligen hem från skolan. Har hunnit ätit bara. Nu ska i alla fall jag, Heidi och Sparky ut i snön och busa lite.

Kul att lite folk är intresserade av att bli klippta iaf! Dock är det inte så jätte många som har varit inne och kollat på bloggen eftersom jag varit så pass dålig på att uppdatera. Men tveka inte att höra av er. Spelar ingen roll om ni känner mig eller inte. Om det skulle vara så att ni är rädda för telefoner så kan ni ju maila mig: [email protected]

Ska försöka leta upp en sladd så jag kan lägga in lite bilder på datorn så ni kan få se!




Klippnings information:

Kontakt: Emil Jonsson 0767824903

Priser:
Klippning: 120:-
Färgning: Oklart, hör av dig så kan vi diskutera saken.

För er som tålmodigt väntat på att bli klippta/färgade/stylade etc. av mig. Eran väntan är nu över. Från och med den 25:e börjar jag klippa hemma varje dag fram tills den 7:e ungefär. Men redan från och med nu så kommer jag att klippa under helgerna.


Viktig information: Jag är fortfarande elev, min utbildning är Ej färdig. Detta innebär att risken finns att tex. en klippning går fel eller tar ovanligt lång tid.

Jag brukar ta Max en timme på mig att klippa, men det kan ta längre tid (även kortare).




Kommer inom en snar framtid att lägga upp bilder på personer jag klippt/färgat etc. för er som är nyfikna.